Romania Boxer Club
» Acasă
» Standardul rasei
» Statutul / Regulamente
» Manifestări chinologice
» Crescători
» Monte
» Cuiburi / Pui
» Reproducție
» Articole, informații și actualități
» Înscriere expoziții
» Istoricul rasei
» Comitetul director
» Formulare, cereri, taxe
» Galerie imagini
» Linkuri
» Forum
» Contact
» Boxer Rescue

 

Ultimele imagini introduse

Aceasta pagina a fost accesata de 1593 ori

Natures Protection

Direcţionează 2% din impozitul tău pe venit către Boxer Club Carpatia

 

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private.
Contribuabilii pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozit pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se infiinteaza si functioneaza in conditiile legii, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private, conform legii.
In categoria entitatilor nonprofit se cuprind, de exemplu: asociatiile, fundatiile, organizatiile sindicale, patronatele, partidele politice, asociatiile de proprietari, casele de ajutor reciproc ale salariatilor, in masura in care, potrivit legilor proprii de organizare si functionare desfasoara activitati nonprofit iar sumele primite din impozit sa fie folosite in acest scop.
2% se aplica la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din castigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din castigul net anual din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract, si orice alte operatiuni de acest gen.
Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul! Doar un formular de completat si depus la Fisc pana la data de 15 mai 2010. Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.
Puteti dona doi la suta (2%) din impozit catre un ONG sau o biserica sau pentru o bursa de studii astfel:
Alegeti un beneficiar nonprofit, informati-va si analizati organizatia, proiecte si activitatea desfasurata: ati citit despre ea in presa, cineva de incredere v-a povestit despre ea, ati avut contacte directe cu organizatia.

 

 

 

Susţineţi Boxer Club Carpatia

prin direcţionarea a 2%

din impozitul pe venit!

 

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcţioneze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către o entitate nonprofit, unităţilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private - în cazul nostru, către Boxer Club Carpatia.

 
Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând până la 2% din impozit pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii. În categoria entităţilor nonprofit se cuprind, de exemplu: asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile sindicale, patronatele, partidele politice, asociaţiile de proprietari, casele de ajutor reciproc ale salariaţilor, în măsura în care, potrivit legilor proprii de organizare şi funcţionare desfăşoară activităţi nonprofit iar sumele primite din impozit să fie folosite în acest scop.


2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câştigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din câştigul net anual din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe baza de contract, şi orice alte operaţiuni de acest gen.

 


Aceasta donaţie nu costă nimic contribuabilul! Doar un formular de completat şi depus la Fisc până la data de 15 mai 2011. Dacă nu folosiţi această opţiune, suma respectivă rămâne să fie încasată şi gestionată de stat.

 

Obligatia calculării, reţinerii şi virării acestei sume revine organului fiscal competent.

Pentru a folosi această opţiune, descărcaţi formularul - Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual (click pentru a descărca) - şi completaţi respectând instrucţiunile anexate cererii.

 

Date ce urmează a fi completate în câmpul

privind destinaţia sumei reprezentând 2% din impozitul anual - punctul II.2 din Cerere

Denumire entitate:

ASOCIAŢIA BOXER CLUB CARPATIA

Codul de identificare fiscală a entităţii nonprofit:

16455718

Cont bancar

RO72BTRL00501205T31696XX

Banca Transilvania - Oradea

 

Boxerul din România vă mulţumeşte pentru gestul dumneavoastră! 

Romania boxer club logo Asociatia chinologica internationala Federatia chinologica internationala
Kennel.ro Romanian dog breeders, Canise din Romania, Crescatori de caini de rasa     The contents of all material available on this Internet site are copyrighted by RomaniaBoxerClub.ro unless otherwise indicated. The content may not be reproduced, disseminated, published, or transferred in any form or by any means, except with the prior written permission of RomaniaBoxerClub.ro.    
Rss Feed