Romania Boxer Club
» Acasă
» Standardul rasei
» Statutul / Regulamente
» Manifestări chinologice
» Crescători
» Monte
» Cuiburi / Pui
» Reproducție
» Articole, informații și actualități
» Înscriere expoziții
» Istoricul rasei
» Comitetul director
» Formulare, cereri, taxe
» Galerie imagini
» Linkuri
» Forum
» Contact
» Boxer Rescue

 

Ultimele imagini introduse

Aceasta pagina a fost accesata de 1153 ori

Natures Protection

Susține Romania Boxer Club redirecționând 2% din impozitul tău pe venit

Susține Romania Boxer Club redirecționând 2% din impozitul tău pe venit, cota 2%, redirectioneaza 2% din impozitul pe venit, boxer 2%

 

Susţineţi Boxer Club Carpatia
prin direcţionarea a 2%
din impozitul pe venit!
 
Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcţioneze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către o entitate nonprofit, unităţilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private - în cazul nostru, către Boxer Club Carpatia.
 
Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând până la 2% din impozit pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii. În categoria entităţilor nonprofit se cuprind, de exemplu: asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile sindicale, patronatele, partidele politice, asociaţiile de proprietari, casele de ajutor reciproc ale salariaţilor, în măsura în care, potrivit legilor proprii de organizare şi funcţionare desfăşoară activităţi nonprofit iar sumele primite din impozit să fie folosite în acest scop.
2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câştigul net anual din transferul titlurilor de valoare, din câştigul net anual din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe baza de contract, şi orice alte operaţiuni de acest gen.
 
Aceasta donaţie nu costă nimic contribuabilul! Doar un formular de completat şi depus la Fisc până la data de 15 mai 2011. Dacă nu folosiţi această opţiune, suma respectivă rămâne să fie încasată şi gestionată de stat.
 
Obligatia calculării, reţinerii şi virării acestei sume revine organului fiscal competent.
Pentru a folosi această opţiune, descărcaţi formularul - Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual (click pentru a descărca) - şi completaţi respectând instrucţiunile anexate cererii.

Susţineţi Boxer Club Carpatia prin redirecţionarea

a 2% din impozitul pe venit!


 

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcţioneze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către o entitate nonprofit - în cazul nostru, către Boxer Club Carpatia.
Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând până la 2% din impozit pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii. În categoria entităţilor nonprofit se cuprind, de exemplu: asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile sindicale, patronatele, partidele politice, asociaţiile de proprietari, casele de ajutor reciproc ale salariaţilor, în măsura în care, potrivit legilor proprii de organizare şi funcţionare desfăşoară activităţi nonprofit iar sumele primite din impozit să fie folosite în acest scop.

Printre altele, 2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil. 
 

Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Dacă nu folosiţi această opţiune, suma respectivă rămâne să fie încasată şi gestionată de stat.
 
Obligatia calculării, reţinerii şi virării acestei sume revine organului fiscal competent.
Pentru a folosi această opţiune, descărcaţi formularul şi completaţi respectând precizările noastre de mai jos și instrucţiunile anexate cererii.

 

Instrucțiuni:

Formularul trebuie completat în 2 exemplare (unul pentru organul fiscal și unul pentru persoana în cauză).

Tot ce trebuie să faceți este să vă completați în formular datele de identificare la punctul I și să semnați în căsuța corespunzătoare. Apoi ne trimiteți nouă formularul, iar noi efectuăm demersurile necesare mai departe. Vom prelua formularele în original de la dumneavoastră printr-o modalitate stabilită de comun acord.

 

Termenul limită de depunere a formularelor la ANAF este 26 mai 2014, astfel că vom proceda în așa fel încât să preluăm formularele până la data de 15 mai 2014.

 

Am anexat Formularul 230 completat cu datele noastre, iar dumneavoastră nu va trebui să faceți decât să-l descărcați și completați conform precizărilor de mai sus. Contactați-ne și vom stabili împreună cum vom intra în posesia originalelor.

 

Pentru orice alte informații sau nelămuriri, va rugăm să ne contactați.

 

Vă mulțumim anticipat pentru sprijin!

 

Boxer Club Carpatia

15 aprilie 2014

1. Formular 230 privind redirectionarea cotei de 2% din impozitul pe venit
Romania boxer club logo Asociatia chinologica internationala Federatia chinologica internationala
Kennel.ro Romanian dog breeders, Canise din Romania, Crescatori de caini de rasa     The contents of all material available on this Internet site are copyrighted by RomaniaBoxerClub.ro unless otherwise indicated. The content may not be reproduced, disseminated, published, or transferred in any form or by any means, except with the prior written permission of RomaniaBoxerClub.ro.    
Rss Feed