Va transmitem traducerea Circularei F.C.I. Nr. 6 din 29.01.2021 cu privire la nerecunoasterea Uniunii Chinologice Royal:CIRCULARA F.C.I. NR.6-2021Asociatia Chinologica Romana (A.Ch.R.) informează membrii FCI și partenerii contractuali că Uniunea Chinologică Royal (UCHR) nu este membru al A.Ch.R. si nici nu este recunoscut de A.Ch.R.Conform articolului 7.4. din Statutul FCI, reamintim: „calitatea de membru este deschisă numai unei categorii pe țară (membru federal, membru asociat și partener contractual), nefiind posibila recunoașterea simultana a mai multor organizații naționale canine.”A.Ch.R. este singurul membru FCI din România.

În consecință, FCI nu recunoaște Uniunea Chinologică Royal si nici evenimentele sale, numele sale de canisa, genealogiile sau arbitrii sai.

Vă mulțumim că ați transmis aceste informații importante arbitrilor, crescatorilor si organizatorilor de competitii.DIRECTORUL EXECUTIV F.C.I.YVES DE CLERCQVa rugam sa afisati aceasta circulara precum si facsimilul celei originale de la F.C.I. la sediul asociatiei/clubului precum si pe site-ul si pagina fb a asociatiei/clubului.

Pentru conformitate,
Cristian Stefanescu,Presedinte A.Ch.R.